Backstreet Boys 14/3

Åh, glömde ju skriva om BSB i förra inlägget så skriver ett nytt ;) Mor min fyller 50 på onsdag så förra veckan kom jag och Ale på att vi kunde ge henne biljetter till BSB på Skandinavium på fredagen. Men efter att ha sett att det bara var ståplatser kvar så bestämde vi oss för att skita i det då vi är för lata för att stå upp haha. Så på fredagen skulle jag o Niclas åka hem till Mölnlycke, men först skulle vi titta på en lägenhet. Precis när vi kom till lägenheten så smsade Ale om att det nu fanns sittplatser och hur vi skulle göra. Valet var självklart: klart vi skulle gå! Pratade med pappa om saken och bestämde oss för att kidnappa mamma och åka upp! 
Så vid 15 på fredagen stod vi utanför mammas jobb, Ale i en bil och jag o Niclas i den andra (mamma o Ale åkte hem på lördagen och jag o Niclas på söndagen, därav två bilar). Ni skulle sett mammas min! Oslagbar! Jag hade nämligen skrivit tidigare att vi åkt, så hon blev helt förvirrad eftersom vi fortfarande var i Värnamo! 
Off we went. Kom till Mölnlycke, gick in med väskorna och åkte sen in till stan för att hinna äta lite innan konserten också. Och om konserten var bra? Den var BÄST! Jag hade ingen aning om att de hade gjort så många bra låtar då alla pojkband från 90-talet låter likadant typ haha. Men så sjukt grymma var de! Riktigt dansparty i hela skandinavium! En av de bästa kvällarna i mitt liv, utan tvekan! En av de coolaste stunderna var när de började sjunga en låt som heter "Madeleine", hade verkligen ingen aning om det så det var asballt verkligen!
 
 
RSS 2.0