2013

Vilket år det har varit! Jag började 2013 med att plugga historia på universitetet, och avslutar året med att skriva min B-uppsats i historia. Universitetet är så himla annorlunda mot gymnasiet, och jag måste erkänna att jag saknar gymnasiet ENORMT mycket! Samtidigt är det kul på universitetet också, men det är så mycket mer press liksom. Ah, svårt att förklara. 
En rolig föreläsning om sexualitetens historia hade vi under våren!
 
Jag har också fått chansen i år att jobba natt, vilket var en ny erfarenhet för mig. Första kvällen var jag nästan panikslagen - hur skulle jag lyckas hålla mig vaken hela långa natten? Men det gick alldeles utmärkt och jag slås ofta av hur mycket jag saknar att jobba natt. Framförallt folket på natten saknar jag väldigt mycket!
Nu ska jag låta bilderna tala för vad jag mer gjort i år:
Efter mer än fyra års distansförhållande blev vi äntligen sambos i januari!
 
Melodifestivalen med Stina Lise i februari!
 
Dagen efter stod vi till ett på natten och gjorde en rainbowcake till min kusin som fyllde 7 år!
 
Vi åkte på "skolresa" till några gamla kyrkor (minnet sviker, vet inte vilka det är mer än att den sista är där Arn spelades in!)
 
Turistade i Göteborg med Cindy och Stina Lise! Bilden är från trädgårdsföreningen!
 
 
Paris och Disneyland med Cindy och Stina Lise! Vilka underbara dagar vi hade!
 
I maj fick farmor och farfar fyra små kattungar så där har vi också hängt en hel del!
 
Liseberg med Frida, Emelie och Louise en härlig dag i maj! Senare på kvällen hejdade vi fram Danmark som vinnare i Eurovision tillsammans med Elin! Åh vilken bra helg det var!
 
Nästa utomlandsresa bar av till Cypern en vecka i juni. God mat, shower, en tripp till en av mina nya favoritstäder Nicosia, poolhäng och att träffa Lella var vad vi gjorde denna vecka. Underbart!
 
Under sommaren fyllde Ale 18, och enda bilden jag har av det är när mina kusiner kamouflerade kubbet haha 
 
Jag och Niclas åkte även till Halmstad en lördag och tittade på Gymnastik SM där min syssling deltog!
 
I augusti var det dags för årets tredje, och sista, utomlandsresa. Denna gången gick planet till Berlin med mamma som inte varit där sen innan muren föll. Shopping, ett besök till Sachsenhausen (rekommenderas!), turistande i stan och lärde oss en himla massa var vad vi gjorde!
 
Dagen efter att vi kom hem från Berlin åkte jag och Niclas till Teddytassen och hämtade hem vår lille kille. Så mycket kärlek och skratt han ger oss varje dag är guld värt! Du är så älskad Mattis!
 
I september var det dags för det årliga besöket på bokmässan i Göteborg tillsammans med Emelie, Louise, Stina Lise, Cindy och Frida!
 
En lördag i oktober åkte jag till Borås för att hälsa på Cindy och gå på Borås djurpark!
 
I övrigt det här året så har det blivit otaliga Lisebergsbesök, både i sommarparken och även nu vid jul. Jag har också haft en massa mysiga dagar med mina underbara vänner! Vi har hängt på Osudden, Solgården och gjort en massa annat! Underbaraste sommaren på många, många år var sommaren 2013! Självklart har jag även både jobbat och pluggat en hel del. 
 
2013 har varit ett fantastiskt år på alla sätt och vis, hoppas nu verkligen att 2014 blir lika bra - eller rent av bättre! Gott nytt år!
 
Sammantaget måste jag säga att 2013 har varit ett väldigt bra år! Nu blickar vi framåt åt 2014 och jag kan med glädje säga att jag kommer ha ett underbart 2014 också med exempelvis två resor till USA! 
RSS 2.0