Ett tag sen sist

Skriver egentligen bara nu för att jag inte har något bättre för mig. Inte för att jag har så himla mycket att komma med, men ändå.
Sen sist har jag tillbringat en alldeles underbar vecka nere i Turkiet med nio fantastiska tjejer! Mycket sol och bad, god mat och shopping. Underbart! Efter resan klev vi in i studentveckan med både bal och student. Balen var något av det största jag upplevt. Att få se alla så fantastiskt fina var stort! Att gå ner för storgatsbacken med min stora kärlek vid min sida var magiskt. Jag var så lycklig!
Studenten var också en magisk dag! Började med frukost, fotografering, lunch och kyrkan innan vi tillslut stod där på trappan, gråtandes och skrikandes! Vilken känsla! Dagen passerade dock alldeles för fort, men ändå är det en dag jag aldrig kommer att glömma!
Måndagen därpå började jag jobba mer på riktigt (jobbade veckan innan Turkiet också). Och det gör jag fortfarande. Om sex veckor får jag äntligen semester och då vankas det flytt till min kärlek. Allt har gått så fort. Vad som händer till hösten är ännu oklart. Har nyss skickat in en ansökan till fritidsresor som guide, men det vet jag såklart inte om jag får. Tror också att beskedet om högskola ska dyka upp nu i veckan, så vi får se vad som händer helt enkelt.
Nu ska jag snart åka till stan för lunch med Becca innan det blir jobb igen!



RSS 2.0