Idol

Först och främst, Kevin är bäst! Åh, jag satt i en helt annan värld då han sjöng. Underbart var det! Säger som Lajla och Perelli; gråten i halsen. Fan vad bra han var!
Alice gjorde också ett starkt framträdande. Hade verkligen inte klarat att göra de hon gjorde. Hon har nyss förlorat sin farmor, men klarar ändå att stå och sjunga denna vackra låt. Bra gjort!
Sepideh gjorde bra ifrån sig, men inte tillräckligt. Tror hon åker idag.
Robin B gjorde ett mycket bra framträdande. Han utvecklas från gång till gång.
Robin E är grym! Behöver jag säga mer? Killen gjorde ett sjukt bra framträdande, det bästa hittils enligt mig.
Anna var också bra. Inte hennes bästa framträdande, men mycket bra. Hon har en sådan vacker röst och borde välja bättre låtar. Tror hon hänger löst.
Lars: Enligt mig enbart töntig. Han gjorde ett riktigt roligt framträdande, men sångsmässigt var det ganska dåligt. Han kör sitt race, men som Lajla sa; du tar platsen från någon som vill detta mer seriöst.
Johan är en av de jag gillar minst. Idag var hans bästa framträdanden. Gillar dock inte hans röst och vill ha bort honom..

Okej, förmodligen ett ganska tråkigt inlägg, men är man idol-fan så är man ;)
Får se om mina funderingar stämmer; Anna hänger löst och Sepideh åker.
 
Var även ganska roligt med "den stora svarta boken" som Jihde höll på med innan varje framträdande. Och kommentatoprn var grym. Men bland det bästa var "röstningen" eller tja, bästa var 'Bulgur Patric', höll på att skratta ihjäl mig åt hans namn.

Nä, nu är det fredag hela veckan. Ha det bra så hörs vi mer imorgon. Puss

RSS 2.0