2009

Jag tänker inte skriva någon lång text här, utan det blir en väldigt kort sammanfattning av mitt år. Vill ni veta mer är det bara att gå tillbaka och läsa tidigare inlägg.

Under 2009 har jag tillbringat mycket tid i Göteborg med min älskling. Jag håller själv inte räkningen på hur många gånger jag varit där, men det är kanske runt 10 gånger. Vi har bland annat varit på en konsert med Erik Hassle på Liseberg och varit på Vrångö. Alltid lika roligt att vara hos min älskling eftersom vi gör så varijerade saker :)



Jag var även på en teater som heter Kuta och Kör med Tomas Petterson i huvudrollen och den var helt galet rolig så därför ser jag verkligen fram emot att gå på Ett makalöst bröllop med honom i februari. Jag tror helt klart att den är lika rolig.



Under året blev det också jag även varit på flera andra konserter. Jag var på en konsert som hette Abbas musikskatt i slutet av maj som var helt otrolig. Jag älskar verkligen Abbas musik, både på svenska och engelska. Och de tre tjejerna som gjorde konserten har så fruktansvärt fina röster. Gunilla Backman, Charlotte Strandberg och Sussie Eriksson var alla med i den svenska uppsättningen av mamma mia! Helt fantastisk var den konserten!



En annan oförglömlig konsert var nere på Sofiero i Helsingborg med Måns Zelmerlöw, Lena och Orup. Helt galen stämning och fantastisk musik! Jag och min mamma stod längst fram och skrålade med i alla låtar. Helt klart en av årets roligaste kvällar! Så tack mamma för den underbara kvällen som du delade med mig!




Nu lämnar vi konserterna och går vidare till den sista veckan i skolan innan sommarlovet. Jag och min fina klass (som jag saknar så himla mycket ibland) var på Skara Sommarland och låg över en natt och hade en helt orolig tid tillsammans och vi kom varandra närmare än tidigare. Jag glömmer nog aldrig hur Patrik ramlade när han gick igenom staketet in på campingen och ja, det finns en hel del otroliga minnen från de två dagarna.



En annan underbar kväll var våran avslutningsmiddag. Det jag speciellt kommer ihåg är lärarnas lilla "teater" eller vad man ska kalla det. Haha, gud vad roligt det var. En annan sak från den kvällen är när den andra gruppen från vår klass fick sitt uppdrag som innebar att de skulle dansa. De var helt redo och så spelas fågeldansen upp. Haha, trodde vi skulle gå sönder av skratt. Helt underbar kväll det också som jag nog alltid kommer att minnas!



En annan kväll som var otrolig var kvällen då jag var på idol. Det var verkligen något speciellt och väldigt häftigt att se hur allt egentligen går till. Ni har hört allt innan och har ni inte det är det bara att gå tillbaka i arkivet :)



Det var en sammanfattning av mitt 2009 och jag hoppas att 2010 blir minst lika bra. Ha en riktigt bra kväll och gott nytt år på er alla!

RSS 2.0