Sista maj

Tiden bara försvinner iväg och imorgon går vi in i juni. Herregud. Var har detta året tagit vägen egentligen?

Idag hade jag sovmorgon - väldigt skönt måste jag säga. I och med sovmorgonen fick jag se årets kosläpp i hagen här bredvid. Så underbart! Nu låter jag säkert som rena bonden, men det är verkligen kul att se hur lyckliga de är när de rusar genom hagen! Dock hann jag bara se när tre kor släpptes ut (de fraktas hit i kärra från en gård en bit bort) men det var väldigt roligt ändå.
Sedan hade jag nationellt prov i tyska, muntligt. Och ja, Frida vad säger du? Hur gick det egentligen? Haha, det är dumt när man krånglar in sig i grejer som man inte kan ta sig ur kan jag ju säga. Jag försökte förklara att man kunde bli dödad om man bodde på gatan i Rio de Janeiro, men det slutade med att man kunde ligga död i Rio. Haha, så klockrent. Jag och tyskan gillar inte varandra!
Efter tyskan var det dags för idrott. Vi skulle köra något skumt spel som kallas för långboll, men med tanke på mina nygjorde naglar bestämde jag mig för att avstå. Jag förklarade det för läraren (han är man kan jag väl tillägga) och han sa att "jo, men det är inga problem! Jag fattar. Var har du gjort dem?" varpå jag svarade med stället och han fick ur sig "ja, dom ska ju vara duktiga" haha, vet du det av erfarenhet eller? :) Han tillade också att "himla fina var de". Haha, lite roligt måste jag säga.
RSS 2.0